IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Zvýhodněné vstupenky do zážitkových areálů pro děti i celou rodinu

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Slevy zábavní parky ·
Tags: slevavstupenkamuzeumzábavníparkvýstavaaquapark

Nenechte si ujít slevu až 50% na vstup do zábavních parků, muzeí, aquaparků, dětských světů...

Pokud hledáte inspiraci na zábavný den pro celou rodinu, tak vám možná přijdou vhod naše tipy na výlety za zážitky do muzea, na výstavu, do aquaparku, zábavního parku atd., do kterých máte nyní vstup se slevou. Stačí si vybrat, využít slevu a vyrazit na veselý výlet...


1. Vstupenka do dětského světa Lvíček s 50% slevou


Udělejte dětem radost. Zajděte s nimi do zábavního centra Lvíček v Plzni, kde zažijí spoustu veselé zábavy. Vstup pro dítě do 15 let nyní za cenu:
 
99 Kč 199 Kč



2. Vyhlídková plavba po Vltavě s možností rautu se slevou 36%

Užijte si s rodinou nebo přáteli jedinečný zážitek v podobě plavby po Vltavě s živou hudbou, při které se budete kochat pohledem na nejkrásnější památky nebo si budete užívat gumánské hody. Nyní za výhodnou cenu:

 od 159 Kč 250 Kč osoba






3. Výlet za čertama do Pekla Čertovina a zábavou v pohádkové vesnici Podlesíčko se slevou až 38%

Vydejte se  s dětmi na pohádkový pobyt s ubytováním a se snídaní v pekle Čertovina a užijte si s čerty a lucifery ďábelsky dobrou zábavu. Těšit se můžete také na zábavou nabitý program v Pohádkové vesničce Podlesíčko, kam máte v rámci pobytu vstup zdarma.
To vše nyní za výhodnou cenu:
od 2 099 Kč  původně až 11 200 Kč





4. Oslava narozenin v brněnském Centru Brick by Brick, plná zábavy a s dortem zdarma pro děti od 3 do 14 let  nyní se slevou 30%

Chcete mile překvapit své dítko velkolepou oslavou jeho narozenin? Pak zavítejte do centra Brick by Brick v Brně, kde Vaší  dívence či chlapci a jejich kamarádům, uspořádají parádní narozeninovou oslavu se zábavným programem připraveným českými animátory. V rámci této akční nabídky obdrží oslavenec krásný narozeninový dort jako dárek. To vše nyní za výhodnou cenu:

3 300 Kč  dříve 4 700 Kč


5. Ubytování + celodenní vstupenka do aquaparku Tatralandie nebo vodního parku Bešeňová se slevou -30%

Pojeďte si s dětmi na pár dní odpočinout na Slovensko a zároveň si vychutnejte vodní radovánky v mořské vodě a na úžasných vodních atrakcích ve vyhlášených termálech Bešeňová nebo v zábavné Tatralandii. A kdo má rád saunování, procházky v přírodě a dobré jídlo, tak si zde také přijde na své. To vše nyní za výhodnou cenu:

od  2949 Kč pro 2 - 3 osoby







6. Celodenní vstupenka do magického zábavního parku Rabkoland v Polsku se slevou 24%

Objevte s dětmi Rabkoland - největší zábavní park Malopolska, kde se fantazie mění na realitu.  Těšte se na 34 jedinečných atrakcí, které potěší malé i velké milovníky adrenalinové zábavy. Tuto parádní radost si nyní můžete dopřát za výhodnou cenu:

199 Kč  dříve 250 - 1 730 Kč .





7. Vstupné do interaktivního Lego HISTORYLANDU v polském Krakově

Navštivte s dětmi nejzábavnější svět LEGA, který je stvořený z více než milionu LEGO kostek a speciálních efektů, jenž vám ukáží ty nejzajímavější události země. HISTORYLAND se nachází v Krakově, hlavním městě Polska. Potěšte své malé milovníky Lego stavebnice, touto skvělou zábavou, nyní za výhodnou cenu:

od 130 Kč


Bez komentářů


Návrat na obsah