IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Objevte s celou rodinou jedinečnou zábavu ve světe dechberoucích iluzií a trick-artu - navštivte IAM Prague

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·
Tags: muzeumIAMPraguezábavailuzetrikyvstupenky

Rádi s dětmi objevujete nové věci? Pak vám vřele doporučujeme návštěvu muzea IAM Prague (muzeum iluzivního umění a trick-artu), kde na vás čeká umělecký zážitek v podobě brilantní kreativní iluze a triků. Seznámíte se s exponáty oživujícími historické techniky vytváření iluze v umění, propojenými s poutavými úhly pohledu v době selfie a sociálních médií ve 21. století.

Děti i dospělé určitě nejvíce zaujme možnost interaktivní zábavy, která spočívá v možnosti si s většinou uměleckých děl hrát a jejich prostřednictvím se úžasně bavit. Přímo před očima se vám promění 2D obrazy na 3D prostory a naopak sochy se změní v malby. Sami si můžete vyzkoušet malbu světlem, v mini kině se dozvíte o zákulisí vzniku jednotlivých děl, a díky nové moderní aplikaci, která díla animuje v reálném čase spolu s vámi, se stanete aktéry argumentované reality. Najdete zde i technické anamorfní konstrukce, které vycházejí z matematických principů optických iluzí.


Pořídíte si spoustu fotek, kde budete s dětmi či přáteli hlavními hrdiny příběhů v iluzivním zpracování. Tyto fotografie budou nejen vzpomínkou na krásně strávený den s rodinou ve světě iluzí a triků, ale také chloubou. Přátelé a kamarádi budou nadšení z vašich fantastických zážitků.



V muzeu toho objevíte a zažijete opravdu mnoho. A nejen to. Z muzea budete mít nádherný výhled na pražský Orloj. K ruce vám bude v případě zájmu a potřeby ochotný personál, a využít můžete též slevu do kavárny, kterou uplatníte se vstupenkou.

Online objednávka vstupenek zde >>  (rezervace a objednávka konkrétního času a termínu).

Při návštěvě muzea se prokážete platnou elektronickou vstupenkou v telefonu. Pokud preferujete tradiční způsob, můžete si vstupenku samozřejmě vytisknout.

TIP:
Dnes na sv. Valentýna můžete využít valentýnskou akci, 1+1 vstupenka zdarma. Stačí říci při vstupu VALENTÝN.






Bez komentářů


Návrat na obsah