IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

TIP: Výlet do bavorského zábavního parku Freizeit-land Geiselwind se slevou 40%

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Slevy zábavní parky ·
Tags: FreizeitlandvakcislevaGeiselwindakcezábavníparkzájezdFreizeitlandBavorsko


Vydejte se s dětmi nebo s partou přátel 20.9.2014 za prima zábavou pro malé i velké, do úžasného zábavního parku Freizeit-land Geiselwind v Bavorsku nedaleko Norimberka, který je speciálně zaměřený na rodiny s dětmi.



Jaké atrakce a zábavné programy v parku Freizeit-land Geiselwind můžete navštívit?

V parku
na vás i vaše děti čekají jedinečné jízdy na zábavních atrakcích, horských i vodních dráhách. Těšit se můžete také na 4D kino, strašidelný hrad, v kterém se zaručeně budou bát i dospěláci, zvířátka v ZOO, cirkus, kaskadérská show, úžasné zpívající loutky v životní velikosti, fantastický svět ještěrů i dinosaurů a také překrásný a dech beroucí panoramatický pohled z 93 m vysoké věže - největší přepravitelné rozhledny na světě, která je zapsaná do Guinessovy knihy rekordů.



Návštěva parku
Freizeit-land Geiselwind vám nabízí kromě zábavy i řadu výhod, například to, že na atrakcích, které se vám líbí, můžete jezdit i několikrát během návštěvy a to za cenu jedné vstupenky.

Patříte-li k milovníkům zábavy, poznání a adrenalinu, neváhejte
nyní využít jedinečnou 40% slevu na autobusový zájezd do parku Freizeit-land Geiselwind, díky které ušetříte 536 Kč na osobu.

-Čtěte také:   Podrobné informace o parku Freizeit-land Geiselwind + videa a fotografie z parku + nabídka zájezdů + ubytování poblíž parku

Výlet do zábavního parku
Freizeit-land Geiselwind, můžete také darovat své dceři nebo synovi případně milované blízké osobě jako dárek k narozeninám, svátku, výročí apod.

Akční c
ena zlevněného autobusového zájezdu pro termín 20.9.2014 činí pouhých 799 Kč na osobu, z původních 1 355 Kč. V ceně je zahrnuta doprava zájezdovým autobusem a služby průvodce. Cena vstupného do areálu a na veškeré atrakce a show činí 19 euro. Vstupné není zahrnuto v ceně zájezdu.

Odjezdy z Prahy, Jihlavy, Berouna, Plzně a Rozvadova.

Nenechte si ujít fantastické zážitky za skvělou cenu a k tomu navíc získejte bonus 100 Kč zdarma na váš nákup >>


reklama--------------------------------------------------------------------------





Bez komentářů


Návrat na obsah