IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

9 zábavných dárků pro malé cestovatele na dovolenou, výlety, dětské tábory...

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tipy na dárky ·


Jste rodina, která ráda cestuje i se svým dítětem / dětmi? Plánujete rodinnou dovolenou nebo výlet třeba do zábavního parku v zahraničí? Pokud se chystáte cestovat i s malým cestovatelem či cestovatelkou, určitě by nebylo od věci, dítko potěšit nějakým dárkem, který ho báječně zabaví jak během cesty, tak i na místě pobytu.



1. Pohádková Bluetooth sluchátka BuddyPhones Play ve 4 barvách


Sluchátka pro děti


Jak roztomilá jsou tato jedinečná skládací sluchátka, že? A co je tak úžasné na sluchátkách BuddyPhones Play a co je činí obrovsky zábavnými? Že si je holky i kluci mohou sami vyzdobit dle své fantazie přiloženými samolepkami s pohádkovým motivem. Svoje parádní sluchátka s vlastním designem mohou poté používat doma i na cestách, aby nerušili poslechem písniček či pohádky rodiče nebo spolucestující v letadle či autobuse. Navíc jsou sluchátka vybavená různými moderními funkcemi, stejně jako kvalitní sluchátka pro dospěláky + mají navíc hypoalergenní povrch a 4 funkce, díky kterým s dětmi sluchátka mohou růst již od batolecího věku až do studentských let.

Sluchátka můžete mít v barvě růžové, modré, černé a žluté. Každá barva má jiný motiv samolepek.

Sluchátka jsou v sadě s příslušenstvím:

  • dekorativní samolepky (různé motivy dle barvy sluchátek)
  • cestovní vak
  • BuddyJack pro sdílení hudby s kamarády




3. Letní hit - UV plavky, kombinéza nebo koupací komplet 50+
v mnoha veselých barvách a vzorech pro holky i kluky


UV plavky pro děti Playshoes


Vaše holčička nebo chlapeček se během pobytu u vody a na pláži může rychle spálit od sluníčka. Pořádnou ochranu před UV zářením dětem zajistí jednodílné plavky nebo koupací komplet 50+. Díky tomuto skvělému oblečku, který dokáže zabránit pronikání slunečních paprsků na kůži, si může Vaše dítě užívat pohyb na slunci, hrátky s pískem na pláži i koupání v moři, bazénu či rybníku, dlouhé hodiny.

Plavky i komplety s ochranou proti slunci od značky Playshoes (viz obrázek výše), STEIFF , Sterntaler atd... jsou k dostání v mnoha krásných designech a veselých barvách. Doporučujeme s plavkami či koupacím kompletem zakoupit i klobouček a boty do vody.




3. Cestovní polštářek pro děti i dospělé ve tvaru psa

LESCHÍ Cestovní polštářek pes Charlie

Tento roztomilý cestovní polštář pejsek Charlie od výrobce LESCHÍ, bude skvělým parťákem na dlouhé jízdy vlakem, autobusem, autem a také během letu v letadle. Děti si pejska omotají kolem krku a mohou pohodlně odpočívat. Pejsek také hezky poslouží jako opěrka hlavy třeba při koukání na TV nebo poslechu hudby ze sluchátek....




4. Kufřík na cesty – Jedeme k moři


Zábavné hry a kvízi v kufříku

Dovolená u moře je vždy úžasná a zábavná, ale ta cesta tam i zpět je nuda a opruz. Pokud si letos chcete všichni zpříjemnit dlouhé čekání na letišti a jízdu v dopravním prostředku, tak si neváhejte pořídit tento set zábavných her a čtení pro děti i celou rodinu, díky kterému vám všem bude cestování rychleji utíkat...




5. Dětská koloběžka s kufrem WORKER Lagy s designem bonbónů nebo kytiček


Zábavné hry a kvízi v kufříku


Tato vychytávka je naprosto dokonalá. Ideální na výlety i dlouhé cestování. Děti si mohou svůj kufřík vézt na kolečkách nebo vyklopit koloběžku a sebe i kufřík vozit. Ideální např. pro zábavu na letišti, kde si může dítko jezdit na koloběžce během dlouhého čekání na odbavení a přistavení letadla....




6. Bo-Camp skládací židlička / křesílko pro děti ve tvaru zvířat s přepravním pouzdrem


Skládací plážová židlička žába


Není nad to, mít na pláži nebo v kempu před stanem, svojí krásnou židličku s motivem žáby, lva, opičky apod... Stoličku lze kdykoliv složit a zase rozložit a díky pouzdru i lehce přenášet a přepravovat.




7. Dětský tablet ALCATEL 1T 7 KIDS s ochranným obalem (modrý nebo růžový)


Tablet pro děti a mládež

I to nejhodnější dítko, které doma nepotřebuje tuto moderní věcičku, jí ocení během prázdninového pobytu s rodiči v hotelu, na dětském táboře nebo na chalupě u babičky. Tablet totiž holky i kluky zabaví nejen hraním her, poslechem hudby či koukáním na filmy, ale také nabídne dětem možnost poslouchat rádio, fotit a natáčet video nebo online hovořit s kamarády či rodiči pomocí videohovorů. Vaše ratolesti se báječně zabaví a vy budete mít čas na relax. Tablet nabízí rovněž dětský režim a  filtr modrého světla, který přináší více bezpečí a vám klid.




8. Kompaktní powerbanka na klíče XD Design ve zlaté nebo stříbrné barvě
Poverbanka na klíče
Chytrá nabíječka, bez které se dnes nikdo neobejde, ani děti. Tento šikovný prcek navíc nezabere místo v batohu, kufru či jiném zavazadle, neboť lze powerbanku připevnit na klíče.

Baterii telefonu či tabletu nabije až do výše 50 %, takže vaší dceru či syna hravě zachrání ve chvílích krize kdykoli a kdekoliv.





9. Veselé nafukovací matrace, ostrovy a křesílka na vodu v designu zvířat, jídla...





Když k vodě, tak s nafukovacím lehátkem s veselým až bláznivým motivem. Bez toho se pořádná vodní zábava i příjemná relaxace na houpajících vlnách, neobejde :-) Nafukovací lehátko lze použít rovněž k ležení a opalování na pláži.

Na výběr máte spoustu modelů, z kterých budou nejen děti nadšené. Od běžné nafukovací matrace, přes plovoucí křesla, až po ostrůvky, na které se vejde celá rodina.

Tak hurá do bazénu, moře či rybníka s nafukovací kachnou, zmrzlinou, pejskem, kočkou, jednorožcem, hranolky, koblihou, pávem, labutí, andělskými křídly..






Bez komentářů


Návrat na obsah