IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Využijte příjemné jarní počasí k návštěvě zábavních parků

rodinnazabava.cz

Chystáte se s rodinou na zábavný výlet do zábavního parku? Nenechávejte návštěvu na parné léto a vyražte raději teď na jaře, kdy pro vás mnoho zábavních parků otevírá své brány.  Jarní výlet za zábavou na atrakcích má řadu předností. Počasí je příjemné, parková zeleň je jarně svěří, květiny, keře a stromy krásně kvetou, a parky nejsou přeplněné, jako o letních prázdninách. Navíc cena zájezdů, vstupenek i cena za ubytování je levnější, než-li v letní sezóně.


TIP:
Pokud nemáte ještě plán na některý z květnových svátků nebo na Velikonoce, můžete využít sváteční volno k návštěvě zábavního parku a poztěšit děti i sebe :-)

Otevírací doba nejoblíbenějších zábavních parků v Německu, Polsku, Itálii a Francii

LEGOLAND® - Německo
Nejlepší zábavní park pro děti do 12 let, postavený z Lego kostiček. Legoland bude otevřen od 6. dubna do 3. listopadu 2019 od 10:00 do 18:00. Delší otevírací doba o víkendech a svátcích.

Europa park - Německo
Největší německý zábavní park s adrenalinovými a rodinnými atrakcemi v mnoha tematických oblastech s představeními od dubna 06.04.2019 do 03.11.2019.

Heide Park Resort - Německo
Zábavní park pro malé i velké milovníky zábavy a adrenalinového dobrodružství, v kterém nechybí tematické oblasti a obrovská dřevěná horská dráha. Heide park má letos otevřeno od 06. 4. do 03. 11. 2019.

Zoo a Delfinárium - Norimberk Německo
Krásná Zoologická zahrada s delfináriem, je pro vás otevřena 365 dní v roce od 08:00 do 19:30 hod.

Disneyland - Paříž Francie
Největší francouzský zábavní park s atrakcemi, představeními a pohádkovými postavami, má otevřeno 365 dní v roce od 10:00 do 20:00 hod.

Energylandia - Zator Polsko
Nejhezčí, nejmodernější a největší zábavní park v Polsku, který nabízí rodině s dětmi i partě přátel, kvalitní zábavu na špičkových atrakcích. V parku na vás čeká také různá vystoupení a v neposlední řadě  akvapark pro milovníky vodních radovánek. . Otevřeno má 2. 4. - 28. 10. 2019 od 10:00 - 20:00 (jsou výjimky, kdy se zavírá dříve nebo naopak později).

Gardaland - Itálie
Tento italský zábavní park s tematickými atrakcemi a mořským akváriem, leží u jezera Lago di Garda a patří k největším zábavním parkům v Evropě. Park nabízí nekonečnou zábavu na všemožných atrakcích pro dospělé, děti i puberťáky a k tomu i krásné akvárium s mořskými živočichy. Otevírací doba je od jara do podzimu každý den a v zimě je třeba si otevírací dobu ověřit na jejich webu.

Itálii doporučujeme navštívit na více dní, a spojit si tak zábavu v Gardalandu s relaxační dovolenou u jezera, případně si zajet i na jih k moři na pořádnou koupačku ve vlnách a slastnou opalovačku na prosluňěné písečné pláži.


Informace o zábavních parcích a další důležitosti

Portál rodinnázábava.cz vám přináší podrobné informace o výše jmenovaných zábavních parcích a pokud se rozhodnete některý z parků navštívit, pak vám nabízíme možnost si na našich stránkách vybrat zájezd nebo pokud pojedete do parku vlastní dopravou, tak si vyhledat ideální ubytování na přespání nebo na vícedenní pobyt poblíž zábavního parku.





Bez komentářů


Návrat na obsah