IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Tip na prázdniny - Umělecky zaměřený dětský tábor na zpěv, herectví, tanec, moderování

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na prázdniny ·
Tags: dětskýhereckýtáborslevanatáboruměleckýkurzkurzherectvízpěvutancemoderování


Dopřejte svým dětem o letních prázdninách exkluzivní zábavu ve světě hudby a filmu (výběr z 5 oborů). Pošlete svou dceru či syna na týdenní herecký, hudební a taneční tábor
- Abmroziáda, který je vstupenkou do Showbyznysu.



Pobytem na tomto zábavném táboře, který je
určen pro umělecky zaměřené děti a mládež ve věku od 8 do 19 let, splníte svým dětem sen o tom, stát se hercem, zpěvákem, moderátorem, režisérem, kameramanem či tanečníkem. Dětem se budou věnovat v rámci vzdělávacích kurzů opravdoví profesionálové v oboru, například: Tomáš Magnuska, Marek Dobrodinský, Míša Doubravové, Leona Černá, Libor Basalides a další známé osobnosti.

Herecký tábor
Ambroziáda je plně zaměřen na výuku, která je hlavní náplní celého dne. Výuka v táboře Abmroziáda není tedy jen doplňkovou činností (jako na některých jiných hereckých táborech). Děti se učí pracovat i s moderní divadelní a filmovou technikou. Výuka probíhá též na specializovaných pracovištích – divadlo, taneční sál, dabingové studio atd.

TIP: 7 dní skvělé zábavy na uměleckém táboře Abmroziáda právě nyní s 43% slevou »

Možnost výběru výuky těchto oborů:

Děti si během pobytu vyzkoušejí více oborů, avšak vzhledem k tomu, že zájem každého dítěte je individuální a baví jej něco jiného, máte možnost si zvolit obor, o který projevuje vaše dcera či syn, největší zájem. Jde o tyto umělecké obory:

* Herectví - divadelní, filmové a dabingové herectví
* Film - filmové a televizní herectví, scenáristika, práce s kamerou, střihem
* Muzikál - zpěv, herectví a tanec
* Tanec - taneční styly Street dance a Hip Hop, výrazový tanec, natáčení videoklipu
* Moderování - práce s mikrofonem, moderování v rádiu, natáčení televizního pořadu

Dle vybraného zaměření na děti čeká zábavná výuka s
lektory (natáčení filmu,  příprava divadelní inscenace, nazpívání CD, příprava taneční choreografie, nadabování filmu atd.).



Poslední den
proběhne veřejná prezentace toho, co se děti během tábora naučili. Rodiče, prarodiče a všichni přátelé zúčastněných dětí, tak mohou vidět na vlastní oči, toho svého malého šikovného umělce v akci. Každý účastník Letní Ambroziády obdrží certifikát o úspěšném absolvování vzdělávacího kurzu. Certifikát se následně může hodit u přijímaček na střední a vysoké školy. Další výhodou pobytu na táboře Ambroziádě je následná možnost si zahrát v reklamě či filmu díky zaregistrování vašeho dítěte do databáze castingové agentury. Registrace je zdarma.

Výuka i ubytování je zajištěno v budovách škol. Stravování je formou plné penze. Děti jsou po dobu pobytu v rukou odborníků a oddílových vedoucích, kteří za ně mají neustálou zodpovědnost.

Video -
Minuty z Letní Ambroziády 2014




Video -
Taneční škola na táboře Ambroziáda



Když neprobíhá výuka aneb volný čas

Tak jako na jiných táborech, i na Letní Ambroziádě se najde čas na tradiční letní zábavné aktivity jako je koupání, grilování, hry, soutěže a spousta zábavných večerních programů (diskotéka, X-factor, Partička, StarDance atd.)


Vybírat můžete z těchto turnusů:

Bohosudov u Ústí n. L.:
27. 7. -2. 8. 2014

Plzeň:

3. 8. -9. 8. 2014

Jihlava:

10. 8. - 16. 8. 2014


Jaká je cena za týdenní pobyt na hereckém táboře
Abmroziáda?

Účastnický poplatek za týdenní turnus je stanoven částkou 5 990,- Kč.

Nyní probíhá mimořádná slevová akce, díky které pořídíte týdenní tábor pro své dítě za pouhých 3 399 Kč. Díky slevě ušetříte nádherných 2 591 Kč. Neváhejte si hned teď zajistit váš Slevový kupón na slevu 43% ať vám sleva neuteče.



N
a závěr už chybí jen dodat, kdo tento parádní umělecky zaměřený tábor s výukou pro vaše děti, pořádá. Pořadatelem je Umělecká agentura AMBROZIA při ZŠ Pouchov Hradec Králové o.p.s., která od roku 2003 nabízí mladým lidem v Hradci Králové výuku divadelního, filmového a muzikálového herectví, tance, zpěvu a moderování. Kromě této výuky též pravidelně pořádá dětské tábory pod názvem Ambroziáda a také letní a zimní několikadenní umělecké kurzy, kterých se účastní mladí lidé z celé ČR.

A nyní už nezbývá nic jiného, nežli popřát vašim dětem krásné prázdniny se spoustou uměleckých zážitků.




Reklama


Zdroj článku:


Bez komentářů


Návrat na obsah