IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Kam o jarních prázdninách vyrazit s dětmi? Máme pro vás 20 tipů na zábavné výlety po celém ČESKU

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na prázdniny ·
Tags: prázninyvýletytipyzábava

Praha a celé Česko i Morava,  zvou celou vaší rodinu na zábavné víkendy a jarní prázdniny.
O tomto víkendu, nebo během února a března, můžete dětem udělat zábavu formou těchto výletů:

Výlet na oslavu masopustu, kde nebudou chybět masopustní hody s nabídkou místních i zabijačkových specialit, a také slivovice, svařák a další lahůdky.

Vyrazit můžete i na karneval, maškarní, rodinný festival Kuk, festival IQ Play s chytrými hračkami, či čokoládový festival, kde si s dětmi smlsnete na čokoládě a čokoládových pralinkách, skvěle se pobavíte, a také se podíváte, jak se vaří čokoláda. Koupit zde můžete třeba čokoládové srdce nebo pralinky srdíčka na Valentýna pro svou drahou polovičku.

Všem těmto oslavám a festivalům můžete přihlížet nebo se aktivně zúčastnit. Děti se mohou také těšit na různá veselá show plné zábavy, her, soutěží atd.

Vyrazit můžete do science center, kde se seznámíte se zázraky vědy, přírody a zvířecí říše. Na návštěvu za zvířátky vás zve i zoologická zahrada v Ústí nad Labem a včelí svět na Vysočině.

Milovníci Star Wars, si zajisté nenechají ujít velkolepé znovuotevření Malého světa techniky v Ostravě., tentokrát na téma Hvězdných válek.

Podrobné informace o všech výše jmenovaných akcích najdete zde >>



Další tip tu máme pro milovníky Lega. Ti by si neměli nechat ujít Lego výstavu českých památek v Czech Repubrick, kde poznají tak trochu jiný Lego svět, a kde si mohou také zahrát první živou detektivní hru v prostředí českých památek postavených z lego kostek.
Czech Repubrick najdete v Hamleys hračkářství Na Příkopě 854/14, 110 00 Praha.

Pro všechny děti má v Hlinsku otevřené své brány Unikátní Peklo Čertovina, kde na děti i rodiče čeká po čertech zábavný program a gurmánský zážitek. Vstupenky za výhodnou cenu nabízí zde, kde najdete i podrobné informace o výletu a kontakty.





Bez komentářů


Návrat na obsah