IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

EnergyLandia již od 359 Kč!!! Akční sleva na vstupenku do polského zábavního parku

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Slevy zábavní parky ·
Tags: voucherEnergyLandiazábavníparkPolskoslevavstuplevnávstupenkaakčnívstupenkyslevyvstupnéseslevou

Vydejte se za nespoutanou zábavou do nedalekého polského rodinného parku EnergyLandia vlastní dopravou a využijte přitom tuto akční slevu na celodenní nebo dvoudenní vstupenky do parku, které nyní pořídíte se slevou 17% až 30%, tedy za cenu od 359 Kč dospělá osoba / dítě.

Vstupenka vás opravňuje k volnému pohybu po parku a rovněž ke vstupu na všechny atrakce bez limitu. K dispozici máte za cenu vstupenky více jak 70 dětských, rodinných a adrenalinových jízd na špičkových atrakcích. Využít můžete i Zóna Water Park, kde můžete plavat v bazénech, opalovat se na odpočinkové louce, a řádit na mnoha vodních atrakcích včetně tobogánů přizpůsobených různým věkovým skupinám.






EnergyLandia je největší moderní zábavní park v Polsku, rozprostírající se v malebné oblasti města Zator. V tomto prvotřídním parku světového formátu, najdou potěšení z jízd a her, jak nejmenší děti, tak i dospívající mládež a dospěláci. Těšit se můžete na hrátky na 3 dětských hřištích, interaktivní zábavu, různá animační představení a více jak 70 atrakcí pro malé i velké milovníky adrenalinu, které najdete ve 4 zónách:  


    • Extrémní - adrenalinová,
    • Rodinná,
    • Dětská, včetně koutku pro malé děti,
    • Vodní


Těšit se můžete například na nové roller-coastry, Space Gun, kolotoče, WRC Autíčka, skluzavky, Jeep Safari a jiné fantastické atrakce. Občerstvit se můžete v restauracích, cukrárně, kavárně nebo v občerstveních se šťavnatými grilovanými kuřaty, řeckým gyrosem, osvěžujícími ovocnými nebo zeleninovými saláty...




Pokud se chcete vybláznit na moderních atrakcích a prožít prima den s rodinou či přáteli, pak vám rozhodně doporučujeme navštívit tento skvělý zábavní park, který není jen obyčejný lunapark s několika zastaralými atrakcemi, z nichž jsou mnohé určeny dětem. EnergyLandia je mnohem víc! Je to svět kvalitní zábavy, kouzelných okamžiků a radosti, kde se cítí dobře všechny generace.

Stačí se podívat na video, které řekne více než tisíce slov :-)




DOPORUČUJEME:
Nechcete za ubytování zbytečně utrácet? Pak využijte letní slevu 15% na vybrané ubytování.  Vstupte na tuto speciální stránku, zadejte do vyhledávacího políčka Energylandia, vyplňte datum a nechte si zobrazit aktuální akční nabídku na ubytování v Zator či přímo u parku Energylandia.


TIP:
V parku můžete například oslavit HALLOWEENSKOU NOC, nebo se nechat unést atmosférou hudebních a grill festivalů či beach párty s večerním a nočním zábavním programem. Během této unikátní události budou za konzolou ve fantastické scénografii nejslavnější DJ a hvězdy světové scény a jiné lahůdky. (Na festival je třeba zakoupit v pokladně parku festivalový lístek).

A aby toho nebylo málo, tak na vás večer čeká ještě jedna atrakce – fantastické představení v podobě několika minutového ohňostroje.






Bez komentářů


Návrat na obsah