IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Chcete prožít neobvyklou dovolenou s dětmi? Zkuste zábavnou klubovou dovolenou!

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na prázdniny ·
Tags: miniklubdětskýklubklubovádovolenáanimaceklubovéhotelyhotelsklubem



Toužíte prožít letošní letní dovolenou u moře zcela jinak, neboť jste loni na dovolené nebyli spokojeni, protože byla nudná a děti vás z důvodu chybějících možností k jejich zabavení, hodně zlobili? Děsí vás představa, že byste si měli opět zopakovat dovolenou plnou křiku vašich dětí nebo naříkání typu mami / tati / babičko, mě to tu nebaví?

Nezoufejte a vyrazte za odpočinkem i zábavou na klubovou dovolenou plnou smíchu, nadšení a radosti, kde si budete moci konečně vychutnat tu pravou pohodu, jaká má na dovolené být. Dětskému křiku, pláči, nudě a starostem, je konec...

Buďte vítáni na klubové dovolené, v hotelu s dětským klubem a s animačními programy, kde najdou děti a junioři mnohem více možností k zábavě, než jen písek a moře!



Co je klubová dovolená v klubovém hotelu?

Ve vybraných hotelech nabízejí cestov
ní kanceláře služby klubové dovolené, to znamená, že v hotelu je k dispozici rodinám klub, jehož cílem je zpestření vaší společné dovolené.

D
ěti i mládež se budou v klubu bavit s českými animátory a vy rodiče můžete buď přihlížet jak se děti baví, nebo si v čase bez dětí užívat rajskou dovolenou: božský klid na pláži, hýčkání ve wellness centru, pohodu u bazénu, na pokoji, ve vířivce....


V rámci klubů se pořádají denní i večerní programy - různé soutěže, hry, sportovní i zábavné aktivity, diskotéka, karaoke... Děti si budou moci hrát, malovat, soutěžit, zpívat, tančit a dovádět se svými kamarády a animátory. Zábava probíhá v klubové místnosti, venku na zahradě nebo na pódiu, u bazénu či na pláži.



A
nimátoři organizují kromě aktivit pro děti i sportovní a zábavné aktivity pro dospělé. Přijďte se pobavit a zasmát na zábavný večer pro dospělé nebo si stylově zahrát tenis, golf, vodní pólo v bazénu, či plážový volejbal u moře.



Klubové hotely nabízejí nejen zábavu s animátory, ale i jiné výhody, například
All inclusive stravování s dětským menu, možnost si zapůjčit různé vybavení a potřeby pro děti, jako je dětská židlička, baby set, nočník, hračky na písek apod.



Atraktivním lákadlem klubových hotelů jsou také vlastní aquaparky, bazény a dětská brouzdaliště, které nabízejí dětem i dospělým obrovskou vodní zábavu na skluzavkách, vodních atrakcích atd.



Všichni hosté mají u bazénu k dispozici bar, kde se mohou občerstvit (v rámci All inclusive zdarma). Děti si zajisté nenechají ujít zmrzlinu, limonádu, zákusek či
ovocný koktejl a rodiče kávičku, pivečko....

Dovolená v hotelu s dětským klubem
se stává mezi rodiči čím dál oblíbenější. A není divu, když je o vaše děti dokonale postaráno, zatímco si mamka s taťkou užívává plážovou pohodičku a božský klid za doprovodu tichého šplouchání vln.



Dovolená v klubovém hotelu je jednoznačně nejlepší volbou pro rodinu s dítětem či s dětmi, neboť nabízí vše, pro prožití bezstarostné rodinné dovolené plné zábavy, pohody a odpočinku.

Dětské kluby a Junior kluby jsou převážně organizovány pro děti od 4 do 15 let. Některé hotely nabízejí zábavné vyžití i pro starší děti a
mládež od 12 do 18 let v TeenZone nebo v Teen klubu či Young klubu. Chystáte-li se na dovolenou s puberťákem, pak vám vřele doporučujeme hotel Olympic Lagoon Resort na Kypru, se skvělou zábavou pro teenagery.

Máte-li dítě mladší
než 4 roky, není důvod, aby jste se vzdávali takovéto příjemné dovolené. Ve vybraných klubových hotelech myslí i na rodinu s maličkými dětmi a nabízí zde různé služby a programy speciálně zaměřené na rodiče s miminkem a prcky do 4 let. V rámci těchto služeb se můžete setkat i s mini kluby či baby kluby.

Objevte nové možnosti klubové dovolené u moře a užijte si nikdy nekončící zábavu i oblíbené aktivity přesně podle vašich představ v těchto populárních letních destinacích, z nichž nejoblíbenější je pro rok 2016:



Zdroj fotografií:
V článku byly použity fotografie z vlastní databáze a fotografie autora Mac Hotely, které najdete zde. Autorovi tímto děkujeme.




Bez komentářů


Návrat na obsah