IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

Ostravský Avion Shopping Park otevře pro děti již tento víkend 2 nové dětské zóny a oslava bude velkolepá!

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na aktivity pro rodiny s dětmi ·


Nemáte ještě nic naplánovaného na tento víkend? Vydejte se s dětmi 11. a 12. dubna 2015 do ostravského Avion Shopping Parku, kde bude probíhat slavnostní otevření dvou zcela nových dětských koutků. Těšit se můžete na velkou párty a zábavné programy, při kterých se báječně pobaví děti i rodiče.



O víkendu 11. – 12. dubna 2015 slavnostně zahájí ostravský Avion Shopping Park provoz dvou zcela nových dětských koutků, čímž ještě více posílí nabídku služeb pro rodiny s dětmi. Na ploše 2302 vznikne hlídaná dětská zóna Avion Junior, kterou doplní nehlídaná Dino Země o rozloze 80 m2.

U příležitosti otevření nových dětských ploch bude v ostravském Avionu celý víkend od 10.00 hodin do 18.00 hodin probíhat velká party s podtitulem Eňo Ňuňo. V jejím rámci se mohou návštěvníci těšit na skvělý doprovodný program: areál roztančí Dětská taneční škola Honzy Ondera či tanečníci ostravského Beat upu, nebude chybět bublinová show Matěje Kodeše, narozeninový dort či kouzelnické vystoupení Richarda Nedvěda, divadelní představení Jů a Hele a spousta soutěží o zajímavé ceny. Na místě proběhne také promítání českých pohádek, tvořivé dílny či malování na obličej.

Avion Junior koutek bude rozdělen na čtyři části zaměřené na všeobecný rozvoj nejmenších návštěvníků. Dětské kino se čtecím koutkem a interaktivní zónu doplní část zaměřená na rozvoj kreativity, a také sportoviště podporující motorický vývoj dětí. Na místě o velikosti 230 m2 bude zajištěn i odborný dozor.

Toto místo vhodně doplňuje také Dino Země, další z mnoha prostor nákupního centra určeného pro rodiny s dětmi. Ten vyrostl na ploše 80 m2. Děti si v Dino Zemi mohou užít dinosauří průlezky, křivící zrcadla, interaktivní obrazovku nebo logickou kuličkovou hru pro rozvoj logického myšlení.

Dvě nové zóny ideálně doplní celou řadu dalších zajímavých projektů zaměřených na zábavu, vzdělání a sport, které v ostravském Avion Shopping Parku již tradičně probíhají. Jde například o Veletrh zájmových kroužků, kdy na zhruba padesát volnočasových sdružení, kroužků a škol prezentuje potenciálním novým členům své aktivity. Výjimkou v nákupním centru Avion v Ostravě nejsou ani výstavy určené rodinám s dětmi.

Naprosto jedinečnou aktivitou pro návštěvníky Avion Shopping Parku Ostrava je dále DiscGolfové hřiště, které bylo otevřené na podzim loňského roku. V roce 2015 plánuje v jeho rámci centrum spolupráci se spolkem DiscGolf Rocket Ostrava na pořádání pravidelných měsíčních turnajů pro širokou veřejnost.

„Našim cílem je do budoucna poskytovat zákazníkům co nejširší prostor pro zábavu, sport, ale také vzdělávání. Vedle klasických služeb chceme nabídnout přidanou hodnotu v podobně nejrůznějších interaktivních a edukativních akcí. Chystáme celou řadu výstav, expozic či sportovně zaměřených aktivit. Zároveň se snažíme neustále zlepšovat klasické služby pro rodiny s dětmi tak, aby se u nás dospělí i malí cítili co nejpohodlněji,“ říká Zuzana Pilipčincová, ředitelka nákupního centra Avion Shopping Park Ostrava.

Její slova potvrzuje fakt, že jen v jídelní zóně, kde si rodiče mohou v klidu posedět u jídla nebo kávy, se nachází dětský koutek a dětské kino i spoustou hracích prvků. V areálu jsou dokonce čtyři místnosti pro kojení vybavené hračkami, přebalovacími pulty, potřebným sociálním zázemím i mikrovlnou troubou. „Centrum má i velké venkovní hřiště s atrakcemi pro děti u vchodu z ulice Výškovické a také vnitřní atrakce v podobě minivláčku, hřiště ufonů, bazénu s kuličkami a různých houpadel. Výhodou je i stabilní teplota ve všech prostorách centra v zimních i letních měsících,“ dodává ředitelka nákupního centra.


P
rogram slavnostního otevření:

SOBOTA 11. 4.
10:00 Zahájení programu - doprovodných aktivit
11:00 Slavnostní otevření dětského koutku
11:30 Bublinová show Matěje Kodeše
12:30 Promítání českých pohádek
13:30 Dětská taneční škola Honzy Ondera
14:00 Promítání českých pohádek
15:00 Kouzelník Richard Nedvěd
16:00 Na kouzelném paloučku s Jů a Hele - divadelní představení
17:00 Dětská taneční škola Honzy Ondera
17:30 Promítání českých pohádek

NEDĚLE 12. 4.
10:00 Zahájení programu - doprovodných aktivit
10:15 Taneční skupina Beat-up
10:30 Zábavné dino hrátky
12:00 Promítání českých pohádek
13:00 Dětská taneční škola Honzy Ondera
13:30 Taneční skupina Beat-up
14:00 Koncert Maxim Turbulenc + autogramiáda
15:00 Promítání českých pohádek
16:00 Dětská taneční škola Honzy Ondera
16:30 Promítání českých pohádek


O Avion Shopping Park a IKEA Centres

AVION Shopping Park Ostrava je s rozlohou 108 tisíc m2 největším a nejznámějším nákupním centrem na Moravě. Dobré rozložení a silná skladba nájemců v čele s vlajkovou lodí IKEA dělá z Avionu ideální místo pro setkávání lidí všech věkových skupin z celého regionu.

Centres je novou globální společností rodiny IKEA Group, která podniká v oblasti nákupních center. Společnost staví a spravuje nákupní centra přístupná co nejširšímu okruhu zákazníků, a to společně se svým tradičním partnerem a kotevním nájemníkem – obchodními domy IKEA.

IKEA Centres nabízí skvělé příležitosti ke vzniku společenských míst budoucnosti, k posílení vztahu s nájemníky a k rozšiřování nových maloobchodních řešení v  mezinárodním měřítku.
IKEA Centres, plně vlastněná společností IKEA Group, sloučí existující nákupní centra v Rusku, Evropě a Číně do jedné skupiny. Spolu tak bude vlastnit a provozovat 46 nákupních center a 4 retail parky v 11 zemích světa s více než 3 miliony m2 pronajímatelné plochy a přibližně 400 miliony návštěvníků ročně. Nákupní centra nové společnosti budou však i nadále působit pod různými značkami, například MEGA v Rusku, LIVAT v Čině či jako již existující a etablované značky v Evropě.

Společnost IKEA Centres Česká republika/Slovensko (investor, developer, provozovatel nákupních center Avion) a IKEA Česká republika/Slovensko (obchodní domy s nábytkem IKEA) jsou dvě samostatné společnosti s rozdílným předmětem podnikání.


Zdroj: Tisková zpráva - IKEA Centers - aktivity pro rodiny s dětmi - Ostrava

reklama---------------





Bez komentářů


Návrat na obsah