IInspirace a Tipy na rodinnou zábavu
obrázek spokojené rodiny
MENU

veselé výlety, zábavná dovolená, rodinné hry a úžasné zážitky pro děti i rodiče

Přejít na obsah

5 tipů kam do rekreačního střediska v Itálii, Chorvatsku, Španělsku, Francii a Česku

rodinnazabava.cz
Vytvořil v Tip na dovolenou ·
Tags: kemprekreačnístřediskoareálzábavnádovolená



Prázdniny pomalu klepou na dveře, tudíž je nejvyšší čas myslet na dovolenou. Nastává však otázka, kam vyrazit aby se v místě pobytu líbilo i našim malým neposedům?

Mnoho rodin dává o dovolené přednost pobytu uprostřed malebné přírody, nejlépe v bezprostřední blízkosti vody (moře, rybník, řeka, jezero...). Kontakt s přírodou na dovolené je pro řadu rodin s dětmi velice důležitý, stejně jako různé možnosti zábavného vyžití pro děti, poznávání nových lidí a v neposlední řadě naprostá svoboda jak při cestování, tak při trávení dovolené.

Pokud také toužíte po báječné dovolené uprostřed přírody,
kde se vaše děti nebudou ani trošku nudit a kde i vy rodiče budete mít o zábavu postaráno -  budete si moci zahrát na kytaru u táboráku, vyzkoušet řadu vodních sportů, vyrazit na kolo, grilovat s přáteli, relaxovat na pláži, potápět se, jezdit na koni, tančit na zábavném večeru..., ale nevíte kam se vydat, pak máme pro vás několik tipů na příjemné ubytování v Česku i zahraničí, kde se svou rodinou a případně i s přáteli, prožijete nezapomenutelné chvíle pohody bez starostí a stresu.

Vybrali jsme pro vás 5 moderních rekreačních areálů / kempů, se spoustou možností zábavy, sportovního a kulturního vyžití, které vám zaručí dostatečně kvalitní zázemí pro dokonalou rodinnou rekreaci.



Itálie Costa Etrusca
Rekreační středisko Rocchette na toskánském pobřeží

Ubytování pro rodinu v prázdninovém domku u moře
na eko-vesnici Le Rocchette v Toskánsku. Domy s klimatizací a veškerým komfortem, stojí v zahradě se vzrostlými stromy jen 100 m od soukromé mořské pláže. Jde o jedinečné místo, kde strávíte nejen úžasnou rodinnou dovolenou, ale uděláte hodně i pro své zdraví, neboť po celou dobu dovolené budete na zdravém mořském vzduchu prosyceném omamnou vůní bylinek, jako je myrta, levandule a rozmarýn, které lemují ulice ve středisku.



Rekreační středisko
Rocchette nabízí perfektní zázemí pro pro vás i vaše děti. Středisko nabízí kromě úžasných pláží, na které se dostanete pěšky i na kole, bazénů, sportovních kurtů (tenis a fotbal), jízd na koni a restaurací, také potěšení pro nejmenší návštěvníky. Na děti zde čeká dětské hřiště a v sezóně zábava s animátory.

Vybrat si můžete ubytování v těchto r
ekreačních domech ★★★, Castiglione della Pescaia:

-
3-pokojový bungalov 35 m2,
-
3-pokojový mobilní dům 24 m2,
-
3-pokojový dům 40 m2.

Nájemní cena za dům na týden od 12 776 Kč

V případě zájmu o rezervaci rekreačního domu a o bližší informace,
navštivte poskytovatele rekreačního pronájmu INTERHOME >>


Česko okres Trutnov
Rekreační areál Dolce v Krkonoších

Nádhernou zimní i letní dovolenou můžete prožít právě zde, v kempu Dolce, který se rozprostírá n
a úpatí hor Krkonoš, uprostřed poklidné přírody. Pro skvělé klimatické podmínky, polohu a vzorný servis i služby, se kemp stal velice oblíbeným místem k oddychové dovolené nejen pro rodiny s dětmi. Pokud jste majitelem pejska, tak ho nenechávejte doma u známých či příbuzných a vezměte ho na dovolenou s sebou. Pejsi totiž mají do kempu Dolce vstup povolen.



V areálu je vám k dispozici r
ekreační nádrž s travnatou pláží, recepce, restaurace s tanečním parketem, kiosky s rychlým občerstvením, herna s kulečníkem, kempové sociální zařízení, kempová kuchyňka, prádelna, babyroom, zastřešené posezení s grilem, ohniště a sportovní areál. Děti zde najdou zábavu na dětském hřišti s pískovištěm, prolézačkami a houpačkami, s kamarády si mohou hrát také v dětském koutku v restauraci.

T
uristicky zajímavé okolí vybízí k procházkám, jízdám na kole a sportovnímu rybolovu. Možnost zakoupit snídani, polopenzi nebo plnou penzi.

Vybrat si můžete ubytování v těchto rekreačních domech:

A
partmán (2 - 5 lůžkové pokoje s možností přistýlky) - cena od 420 Kč na den.

8 l. finská chatka s příslušenstvím - cena od 1 465 na den.

Poplatek za psa (50 Kč / noc)

V případě zájmu o rezervaci rekreačního domu a o bližší informace,
navštivte rezervační portál cestovní kanceláře REGIO >>


Chorvatsko Novigrad (Istra)
Rekreační areál Camping Kastanija na Jadranu

Malé rekreační středisko Camping Kastanija, je ideálním místem pro pobyt s dětmi. Kemp se nachází ve voňavé zeleni, na klidném místě poloostrova Istrie (3 km od centra Novigrad), přímo u jaderského moře a mnoha pláží a plážiček, kde si bez problému najdete své slunné místo na opalování.



Toto
rekreační středisko je velice oblíbené nejen pro svou polohu, klid a příjemné ubytování v domcích s veškerým komfortem, ale také pro řadu sportovních a zábavních možnosti, jako je potápění, plachtění, surfování, vodní lyžování, tenis, rybaření (s povolením), paragliding, beachvolleyball a folklórní večery. Děti si zde najdou zábavu na dětském hřišti, v bazénu a také s animátory, kteří připravují pro malé návštěvníky různé zábavné programy.

V rekreačním středisku Camping Kastanija máte dále k dispozici: venkovní bazén, bar, recepci, restauraci, kde se podávají místní speciality a pokrmy mezinárodní kuchyně, lékárnu, možnosti nákupu a grilování, parkovací místo na pozemku.

Vybrat si můžete ubytování v těchto rekrečních domech
Camping Kastanija ★★★:

- 3-pokojový mobilní dům pro 6 osob
- 4
-pokojový mobilní dům pro 8 osob

Všechny mobilní domky jsou vybaveny klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, plně zařízenou kuchyní a koupelnou se sprchovým koutem. Součástí je také terasa s posezením.

Nájemní cena za dům na týden od 11 575 Kč

V případě zájmu o rezervaci rekreačního domu a o bližší informace,
navštivte poskytovatele rekreačního pronájmu INTERHOME >>


Španělsko ostrov Menorca
Rekreační areál Camping Son Bou Gardens

Útulné, stylové rekreační středisko Son Bou Gardens, vás zve k příjemnému letnímu rodinnému pobytu s dětmi. Areál se rozprostírá v pěkné udržované zahradě s trávníkem, keři, stromy a palmami. V blízkosti nádherná písečná pláž, která je nejdelší na ostrově - dosahuje délky 2 km.



K dispozici je zde koupaliště, d
ětské brouzdaliště, venkovní sprcha, dětské hřiště, tenis, recepce, restaurace, bistro, lékárna, lékař, možnosti nákupu a také golfové hřiště, které však není součástí areálu (20 km).

Další zábavné a sportovní aktivity, které si zde můžete užívat jsou: vodní sporty,
diskotéka, potápění, herna, labyrint, zábavný park s nautickými hrami.

Možnosti výletů -
archeologická naleziště Basilka, ptačí voliéra, věž Gaumes.

Vybrat si můžete ubytování v těchto prázdninových
bytech v apartmánovém domě Son Bou Gardens ★★:

- 3-pokojový byt
pro 4 osoby, s terasou.
-
4-pokojov byt pro 5 osob, s balkonem, terasou.

Všechny
byty jsou vybaveny TV se satelitem, vybavenou kuchyní, koupelnou/WC.

Nájemní cena za
byt na týden od 6 747.

V případě zájmu o rezervaci rekreačního bytu a o bližší informace,
navštivte poskytovatele rekreačního pronájmu INTERHOME >>


Francie Korsika
Rekreační areál Marina d'Oru

Prožijte fantastickou a bezstarostnou rodinnou dovolenou na překrásné Korsice, v r
ekreačním středisku Marina d'Oru. Čeká zde na vás blankytně modré moře a nádherná písčitá pláž, která je vzdálená jen 100 m. Kromě koupání v moři a velkém bazénu, si zde užijete od konce května do konce září, také spoustu legrace - vyzkoušejte vodní sporty, zahrajte si tenis, ping-pong, plážový volejbal, minigolf či kuželky, zajděte si do školy plachtění a vydejte se na širé moře, sbalte pruty a běžte si ulovit rybu nebo vyrazte na tůru na horských kolech. Večer to pak můžete pořádně roztočit na diskotéce pod širým nebem a ochutnat místní lahodné nápoje...

Na děti zde také myslí, o jejich zábavu se postarají
2 dětské kluby (pro 3 - 6 leté a 6 - 12 leté) denně od 9 - 12 a od 15 - 18 hod. Kromě dětských klubů s animátory, zde děti najdou také velké dětské hřiště a brouzdaliště.



Využít také můžete donášku pečiva, nebo si přikoupit snídaně či polopenzi. Dále je vám k dispozici:
baby-výbava, hlídání dětí možné v sezóně (v ceně), přístup na internet, pračka, sušička (společné, extra), pizzerie, restaurace (menu a pizzu možno vzít sebou), bar, malý supermarket, butiky, prostor s TV, parkoviště.

Vybrat si můžete ubytování v těchto prázdninových bytech v apartmánovém domě Marina d'Oru ★★:

- 1-pokojový byt 18 m2 s terasou nebo balkonem (pro 2 osoby),
- 2-pokojový byt 30 m2
s terasou, (pro až 5 osob),
- 3-pokojový byt 55 m2 s terasou, (pro až 6 osob).

Všechny
byty mají kuchyňský kout (2 plotýnky, myčka, mikrovlnka). Koupelnu sprcha/WC. K dispozici také internet zdarma.

Nájemní cena za
byt na týden od 6 803.

V případě zájmu o rezervaci rekreačního bytu a o bližší informace, navštivte poskytovatele rekreačního pronájmu INTERHOME >>


Tu nejkrásnější dovolenou plnou fantastických zážitku, přeje celé vaší rodině, tým rodinná zábava.


reklama



Bez komentářů


Návrat na obsah